bibliotheek

Instelling functionaliteit in de bibliotheek weergave en modules.

šŸ”—algemeen

verberg ingebouwde voorinstellingen voor hulpprogramma-modules
Indien ingeschakeld, worden alleen door de gebruiker gedefinieerde voorinstellingen weergegeven in het menu voorinstellingen voor utiliteitsmodules – ingebouwde voorinstellingen worden verborgen (standaard uit).
gebruik een enkele klik in de collecties-module
Schakel de modus “enkele klik” in de module collecties in, waarmee bereiken kunnen worden geselecteerd (standaard uitgeschakeld).
vouw een enkele utiliteitsmodule tegelijk uit
Bepaalt hoe hulpprogramma-modules worden uitgebreid. Als deze optie is ingeschakeld, zal het uitvouwen van een module door op te klikken elk ander momenteel uitgevouwen paneel samenvouwen. Als je een paneel wilt uitvouwen zonder de andere samen te vouwen, kan je dat doen met Shift+klik. Als je deze optie uitschakelt, wordt de betekenis van klikken en Shift+klik omgekeerd (standaard uitgeschakeld).
scroll naar hulpprogramma-modules wanneer uitgevouwen/samengevouwen
Als deze optie is ingeschakeld, zullen de zijpanelen een hulpprogramma-module naar de bovenkant van het paneel schuiven wanneer deze is uitgevouwen of ingeklapt (standaard uit).
een afbeelding twee keer een ster beoordelen, zal de beoordeling niet op nul zetten
Als je tweemaal op een beoordeling van Ć©Ć©n ster klikt, wordt er een nulsterrenbeoordeling voor die afbeelding ingesteld. Vink deze optie aan om deze functionaliteit uit te schakelen (standaard uit).
toon schuifbalken voor middenweergave
Kies of je schuifbalken wilt weergeven in het centrale deel van de bibliotheek (standaard aan).
weergeven afbeelding in milliseconde
Kies of er milliseconden toegevoegd moeten worden aan de tijdsnotatie (standaard uit). Wanneer ingesteld, worden milliseconden weergegeven in de afbeelding informatie module en kan ook gebruikt worden in de geotaggen module.

šŸ”—miniaturen

gebruik raw-bestand in plaats van ingesloten JPEG vanaf grootte
Wanneer je miniaturen genereert voor afbeeldingen die nog niet in Ontwikkelen zijn verwerkt, en als de miniatuurgrootte groter is dan deze waarde, genereer je deze door de raw afbeeldingsgegevens te verwerken. Als de miniatuur kleiner is dan deze grootte, gebruik je de JPEG-voorbeeldafbeelding die is ingesloten in het onbewerkte bestand. Zodra een afbeelding in Ontwikkelen is verwerkt, worden er altijd miniaturen gegenereerd op basis van onbewerkte gegevens (je kan terugkeren naar het JPEG-voorbeeld door de geschiedenis te verwijderen). Om miniaturen met de beste kwaliteit weer te geven, kiest je “altijd”.
hoogwaardige verwerking van grootte
Als de miniatuurgrootte groter is dan deze waarde en wordt gegenereerd op basis van onbewerkte gegevens, wordt deze verwerkt met behulp van het renderingpad van volledige kwaliteit, dat beter is maar langzamer (standaard 720p). Om miniaturen met de beste kwaliteit weer te geven, kies je “altijd”.
scheidingstekens voor maatcategorieƫn
GroottecategorieĆ«n worden gebruikt om verschillende miniatuuroverlays weer te geven, afhankelijk van de miniatuurgrootte. Een door vertikale streepjes gescheiden reeks waarden definieert bij welke afbeeldingsformaten de categorie verandert. De standaardwaarde van “120|400” betekent dat er 3 categorieĆ«n thumbnails zullen zijn: 0-120px, 120-400px en >400px.
pattern for the thumbnail extended overlay text
If you have chosen to show extended overlay text over thumbnail images, this setting allows you to define what information is displayed. This pattern can use any of the variables defined in the variables section. You can also include formatting (bold, italic, colors etc).
pattern for the thumbnail tooltip (empty to disable)
Defines what information is displayed in the tooltip when the mouse hovers over image thumbnails. This pattern can also use the same variables and formatting as the extended overlay text.

translations